Er det vigtigt at sætte sig et mål?

Sponsoreret
MLY_8146

1 MLY_8166Adidas løbejakke, Adidas Essential Fun sko, Adidas vandflaske, Adidas gymnastikpose (tilsvarende)
Har du sat dig et mål med din træning, eller træner du bare for at holde dig igang? For nogle år siden havde jeg helt specifikke mål med min træning. Mål der var udpenslet ned til mindste detalje, og som jeg arbejdede på hver eneste dag. Jeg konkurrerede i bikini fitness på daværende tidspunkt, og derfor var alle mål med fokus på at se ud på en helt bestemt måde. En bestemt størrelse på mine lår i forhold til min overkrop. Skuldrene skulle være store og runde, samt fedtprocenten i bund. I dag må jeg indrømme at jeg bliver lidt ‘træt’ når jeg tænker på det. Jeg elsker stadig at være aktiv og lever sundt, men jeg har ikke på samme måde mål der er så specifikke. Er det vigtigt at sætte sig et mål? Det tror jeg det er for mange, inklusiv mig selv. Ved at sætte mål arbejder jeg i en bestemt retning, i stedet for at famle i mørke. Giver det mening? Mine træningsrelaterede mål er bare anderledes end tidligere. Selvom jeg stadig gerne vil have mere fylde på bagdelen, handler det mest af alt om, at have det godt i min krop. En følelse træning giver mig uanset om jeg så træner med vægte, løber en tur i skoven, træner med kropsvægt i TRX’en herhjemme eller power walker. I dag træner jeg de ting jeg godt kan lide at træne og som jeg har lyst til. Tidligere trænede jeg de ting der gav mig et helt specifikt udseende.

Mine mål
• Mere fylde på bagdelen (graviditeten har spist min numse!)
• At træne minimum 3 gange i ugen (da jeg ved det giver mig energi og godt humør)
• Opstart på interval løb igen, efter 8 ugers tjek ved lægen (det hårdeste jeg ved, men følelsen i kroppen bagefter er fantastisk)
• At holde mig slank med tonede muskler (det er sådan jeg føler mig bedst tilpas i min krop)