Trænings inspiration

IMG_4314
IMG_4085
1254
IMG_4029
Puma Tee, Puma power shape tight
I øjeblikket synes jeg det er herligt at træne om morgenen. Amilia vågner alligevel tidligt, så hvorfor ikke tage afsted og få dagen skudt godt igang. Hun falder altid i søvn når jeg er afsted, så imens jeg får sved på panden ligger hun trygt i sin sleep carrier.
I dag trænede jeg præcis de øvelser jeg havde lyst til. Ikke noget med at følge et program, eller en bestemt muskelgruppe. Målet var at holde pulsen høj, samtidig med at musklerne selvfølgelig skulle blive dejligt trætte. På nogle dage kan jeg tænke for meget over hvilke øvelser jeg skal lave, derfor er det befriende bare at køre præcis det der falder mig ind.
Den øverste øvelse med bolden kørte jeg imellem alle de andre øvelser. På den måde blev pulsen ved med at galopere, trods det at nogle af øvelserne ikke kræver så meget af konditionen. Jeg kan egentlig godt lide at have høj puls under hele min træning, så føler jeg virkelig at jeg får noget ud af det. Nedenfor har jeg skrevet alle øvelserne ned, hvis i har brug for lidt trænings inspiration.

Dagens trænings inspiration 
Medicine ball slam 15 stk (mellem alle øvelser)
Squat kettlebell 20 stk
Split squat kettlebell 10 stk
TRX pistol squat 8 stk på hvert ben
Balance plank på medicine ball 40 sek
Stepups (fokus på ballerne) 10 stk på hvert ben
Scapula retractions (den der ligner pull ups)* 10 stk
Bækkenløft (god til at samle delte mavemuskler efter gravidtet, læs med her) 20
Lunge med skridt bagud + skulder stabilitet med kettlebell 20 stk
→ Gentages 3 gange

*Giver øget stabilitet og kontrol, hvilket kommer til gavn i mange overkropsøvelser bl.a pull ups der bliver nemmere at udføre. Man hænger i begge arme eller én arm og trækker skuldrebladene sammen. Armene er strakte under hele øvelsen. Giver det mening? Ellers filmer jeg det til jer. Hvis i ellers er i tvivl om hvordan jeg laver nogle af øvelserne, så spørger i bare. Jeg uddyber gerne, eller laver en video 😉