Graviditeten før og efter billeder

Graviditeten før og efter billeder
Kvindekroppen er for vild! Først og fremmest er jeg imponeret over, hvordan den kan skabe liv. Dernæst synes jeg det er helt utroligt hvordan den udvikler sig i løbet af 9 måneder og i tiden efter. Billedet til venstre er taget 6 dage før Amilia blev født.Billedet til højre er taget i lørdags på hendes 4 ugers ‘fødselsdag’. Beklager billedekvaliteten, det er taget i dårlig belysning med min iphone. Ud fra billederne tror jeg godt i kan følge mig i, at det er surrealistisk at man for fire uger siden havde en kæmpe mave, og nu er den pludselig væk! Jeg er imponeret over min krops formåen, og at jeg er gået igennem graviditeten uden gener og uden at få strækmærker. Jeg er klar over at sidstnævnte er genetisk, men er også overbevist om at livsstil, kost og motion har indflydelse.

Maven strutter ikke mere, væsken er forsvundet fra kroppen og alt i alt er min krop ved at finde sig selv igen.
Det forholder sig ikke sådan, at jeg efter fødslen har brugt 5 timer om dagen på at træne, eller har sultet mig selv. Tværtimod har jeg trænet mindre end jeg gjorde sidst i graviditeten og spist mere. Jeg er overbevist om at det liv man lever under graviditeten, gavner kroppen efter fødslen. Når jeg kigger på kvinder i min omgangskreds, som også har været aktive under graviditeten ser jeg tydeligvis en tendens. Og bare rolig, jeg har masser af mælk til vores lille pige! Også selvom min vægt stort set siger det samme som før. Der var en læser der kommenterede i et tidligere blogindlæg, at der jo også skulle være fedtdepoter til amning – det har jeg skam også. Nedenfor til venstre er et billede fra dagen, hvor vi fandt ud af at jeg var gravid. Og til højre et billede fra i lørdags.
Graviditeten før og efter billeder