Tortilla frokost

image2
image1-2
Tilbage i februar delte jeg en opskrift med tortilla til morgenmad og frokost. Faktisk var den allerede gået i glemmebogen, trods det at retten er super god! Så derfor får i den igen, da jeg i dag kom i tanke om den. Jeg havde faktisk fundet proteinrugbrødet frem til frokost, men endte i stedet med en langt mere spændende frokost. Man kan i princippet putte på, hvad man har lyst til. Ægget fungerer godt til retten, hvis man ønsker at tilføje ekstra protein og ikke mindst mæthed. Sidst jeg lavede opskriften fik ægget lov at stege i ovnen. I dag er det lavet på panden og lagt på pandekagen efter den havde været i ovnen, med de resterende ingredienser i ca. 15 minutter.

Fremgangsmåde
1. Tænd ovnen på 200 grader
2. Find de ingredienser du ønsker at bruge til din tortilla frokost. Jeg brugte majs, tomat, champignon, skinkestrimler, æg og lidt rucola.
3. Tortilla pandekagen anbringes med ingredienserne i oven i ca. 15 minutter. (Champignon og æg steges på panden)
4. Anret og nyd din tortilla frokost