Dagens lyntræning med baby

image1Nogle dage bliver der bare ikke plads til træning, selvom man gerne vil. I dag har vi været forbi Amilias farmor og farfar i Ringkøbing og spenderet det meste af dagen. Inden da skulle der handles ind til hele ugen, og så havde jeg planlagt en træning udenfor i carporten imens Amilia sov. Men med en baby på 3 uger, er det bare ikke altid det går efter planen. I hvert fald ikke min plan 😉 For bettefis synes ikke hun skulle sove, og pludselig havde jeg kun 60 minutter til at få trænet, gå i bad, få pakket bilen og jeg stod stadig i mit nattøj. Hurtigt hoppede jeg i det første træningstøj der lå i skabet og fik trænet 30 minutter uden redskaber, da de ville tage for længe at finde frem. I stedet måtte jeg være kreativ og endte da også med at få lidt sved på panden.

Dagens lyntræning med baby
3 sæt armbøjninger – så mange jeg kunne
6 omgange walking lunges – rundt om køkkenøen med Amilia i favnen
3 sæt af 20 squat – med Amilia i favnen
3 sæt af 20 dødløft – med Amilia i hendes sleep carrier (I kan se videoen på instagram @mettelyngholm)
2 sæt af 15 upright row – med Amilia i hendes sleep carrier