10 ting du ikke ved om mig

image

  1. Trods det at Lasse har spillet næsten 200 superliga kampe og nu er målmandstræner i FCM, har jeg stadig ikke helt styr på reglerne.
  2. Min værste fjende er en bold. Jeg kan hverken kaste, gribe eller sparke til en bold med bare et nogenlunde resultat.
  3. Mit favorit slik er surt slik. Da vi boede i Norge (tæt på den svenske grænse) handlede vi altid i Sverige, da det er noget billigere- De havde et enormt udvalg af surt slik og slik generelt. Det kunne vi godt lære noget af herhjemme.
  4. Jeg er opvokset i Ikast. Flyttede til Aarhus da jeg var færdig med gymnasiet. Her købte jeg en lejlighed og boede i byen i 5 år. Da jeg mødte Lasse og faldt pladask for ham, flyttede jeg sammen med ham. Vi bor nu i hus i Silkeborg.
  5. Lasse så mig første gang i et fitness center i Aarhus. Jeg så desværre ikke ham, men vi fandt alligevel sammen. Den historie kan i få en anden gang 😉
  6. Når jeg køber  juice fra Joe & The Juice, drikker jeg den altid på nul komma fem. Altså nærmeste i en slurk. Jeg overvejer at begynde at købe to af gangen.
  7. Jeg er god til at stresse mig selv. Jeg vil gerne nå det hele på én gang, og kan blive i dårligt humør når jeg indser at det ikke kan lade sig gøre.
  8. Det sker ofte i hvert fald dagligt, at jeg spilder på mig selv når jeg spiser (charmerende ikke?).
  9. Jeg elsker blomster. Specielt buketter der pynter og dufter i huset. Og især dem man har fået af andre. Jeg bliver så glad når jeg kigger på dem. Blomsterbede i haven har vi ingen af. Jeg gider ikke passe dem.
  10. Hvert år glæder jeg mig pinligt meget til min fødselsdag og også Lasse’s. Jeg elsker at pynte op med balloner, flag, lave lagkage, kagemand og alt hvad der hører til. Begejstringen er stor over at vi nu skal holde børnefødselsdag for Amilia, de næste mange år.