Mars og Snickers proteinbarer

Sponsoreret
FullSizeRender 2
IMG_3626FullSizeRender
IMG_3594Så er der en lækker nyhed til alle der elsker chokolade. Som noget nyt kan man nemlig få Mars og Snickers Proteinbarer. Jeg har bestilt en kasse af hver fra www.musclehouse.dk, som nu ligger i køleskabet og venter på mig. Selvfølgelig er der allerede blevet spist af begge varianter, som smager skønt. Proteinbarerne er produceret af Mars og Snickers selv, så smagen er som du kender den. Forskellen er selvfølgelig at der er tilsat protein, og så indeholder de langt mindre sukker end de originale varianter.

Når man lever et liv på farten, er det lækkert altid at have proteinbars på lager. Herhjemme er vi aktive de fleste dage i ugen, derfor har vi også god appetit og bliver sultne mellem de store måltider. Her er det lækkert at nuppe en mars eller snickers proteinbar. Siden vi er blevet forældre har jeg også haft en lidt større trang til søde sager, formentlig fordi min nattesøvn bliver afbrudt. I stedet for at vælge en chokoladebar spækket med sukker, foretrækker jeg en proteinbar. De mætter i længere tid og så er sukkerindholdet betydeligt lavere. Derved får jeg færre kalorier og mit blodsukker påvirkes ikke i samme grad, som hvis jeg valgte noget rigtig slik. Nu er jeg typen der godt kan lide at være på forkant. Derfor har jeg et par af barerne i handskerummet i bilen, i sportstasken og i pusletasken, så jeg godt forberedt til en hver situation 😉 Skærmbillede 2016-07-31 kl. 15.24.25I kan få fingrene i Mars protein barerne her, Snickers protein barerne her. Eller en blandet kasse, hvis i synes det er svært at vælge. Uanset om du vælger den ene eller anden variant, indeholder de 18-19 gram protein og 199 kcal pr. bar.