Svampet banan- og dadelkage

Svampet banan- og dadelkage Svampet banan- og dadelkage
Med Amilia på armen, fik jeg igår bagt en skøn og svampet banan- og dadelkage. Netop som jeg havde fundet ingredienserne frem vågnede hun fra sin lur. Så jeg fik mig en lille ‘assistent’ i køkkenet, der var meget opmærksom på hvad der foregik. Hun er nu 13 dage gammel og kan se længere. Det er tydeligt at hun er blevet mere nysgerrig, på tingene omkring hende.
Med én arm tog det hele lidt længere tid at mixe sammen, trods det at opskriften er ret simpel 😉 Jeg bagte en dobbelt portion, for at fylde hele min rugbrødsform, så nu har vi rigtig meget kage på køl. Jeg skulle nok have nøjes med det halve, selvom den smager lækkert.

Ingredienser
2 bananer
10 dadler
60 g havregryn
30 g chia frø
1 æg
165 ml kokosmælk
4 spsk honning
Sukrin melis til drys på toppen af kagen (alternativt kan der bruges mørk chokolade)

1. Tænd ovnen på 200° varmluft
2. Alle ingredienserne blandes i en blender
3. Hæld dejen i en rugbrødsform og bag kagen i 35 minutter