Lugter dit sportstøj?

Sponsoreret

MLY_7464
MLY_7476
MLY_7458
MLY_7478
Mit træningtøj bliver brugt til at svede i, det er vel ikke nogen nyhed? Jeg har aldrig forstået når folk påstår, at de ikke sveder under træning. De må simpelthen ikke give den nok gas, ellers skal de prøve en tur til Marbella med mig og træne uden solen. Så er der svedgaranti 😉 Når jeg knokler i træningscenteret så hagler det af mig. Da jeg var gravid var det endnu værre, selv når jeg stod stille. Sved er jo helt naturligt, men jeg gider ikke lugte dårligt heller ikke når jeg træner. For nyligt var jeg ved at smide mine yndlings træningstights ud, da de lugtede grimt så snart jeg fik varmen. Alligevel tog jeg dem på den ene gang efter den anden, men fortrød det altid når jeg kom afsted. Det er ret ufedt at kunne lugte sig selv, så spekulerer man jo på om andre også kan!
Da jeg stadig boede hjemme, introducerede min mor mig for Rodalon til at fjerne dårlig lugt og bakterier. Flasken har vi sidenhen også brugt til at desinficere, da Erwin var hvalp og endnu ikke havde lært at man tisser og prutter udenfor. Nu kan man også få Rodalon Sportsvask, som er great news for mit sportstøj. Jeg har allerede været igang med at vaske mine træningstights!

Sådan gør du:
• Fyld en balje med 1 liter vand og 0,25dl Rodalon Sportsvask
• Dit træningstøj lægges i blød i 30 minutter
• Skyl træningstøjet og vask det i vaskemaskinen som almindeligt tøj

Det er ret smart og træningstøjet skal selvfølgelig ikke, have sådan en omgang hver gang. Kun når lugten opstår!
Bakterier fjernes samtidig også fra tøjet. Det er faktisk dem der får det til at lugte. Sådanne bakterier kan dræbes ved at vaske tøjet ved 60º, men langt det meste træningstøj kan ikke holde til så høje temperaturer. Vasker du ved lavere grader sparer du også på elforbruget (lærte jeg i sin tid, da jeg læste til designteknolog på TEKO). Rodalon Sport har desuden ingen indvirkning på miljøet, det er uden farvestof, uden parfume og er sikkert at anvende. Lugter dit sportstøj eller dine træningssko kan du finde produktet i Bilka, Føtex, Menu, Super Brugsen, Kvickly, Dagli’ Brugsen og Løvbjerg.