Fitness- eller mor blogger?

SponsoreretMLY_7383-2MLY_7348-2MLY_7355 kopi-2MLY_7394-2Adidas Logo Tanktop – Basic Lynlås Hoodie 
Da jeg tilbage i januar annoncerede at vi ventede os en sommer baby, blev jeg mødt af en masse positiv respons her på bloggen. Hvilket jo altid er dejligt, ikke mindst fordi vi begge var ovenud lykkelige over vores situation. Nu er vores skønne datter endelig kommet til verden, og glæden er kun vokset siden. Min iphone rummer allerede tonsvis af billeder af hende, da man den ene gang efter den anden forsøger at forevige hendes søde ansigtsudtryk. Alle der er forældre forstår! Måske også jer der har hund 😉
Vores datter er fra dag ét en kæmpe del af vores liv. Hvilket har fået mig til at tænke over et spørgsmål, jeg fik på bloggen under graviditeten. Om bloggen nu ville blive fyldt med babyspam?

Eftersom bloggen afspejler mit liv og min hverdag, vil det være meget unaturligt for mig, ikke at fortælle om min nye titel som mor. Lige så vel som at det ville være en anelse svært ikke at skrive om graviditeten. Min træning ændrede sig i takt med at maven voksede, så det ville være underligt at skrive om træning, jeg ikke selv kunne udføre på det givne tidspunkt. Mon i kan følge mig? Morblogger kommer jeg nok ikke til at kunne kalde mig, for jeg elsker at skrive om sundhed, træning og den livsstil vi lever herhjemme. Nu handler det om at få det hele til at få op i en højere enhed, når man ikke længere sætter sig selv i første række. Derfor vil mine indlæg selvfølgelig bære præg af familieforøgelsen. I er også mange der har efterspurgt flere personlige indlæg, hvilket jeg kun synes er rigtig dejligt. I fremtiden vil i derfor både finde alt det i plejer at finde herinde, noget af det i kombination med mor rollen og noget foruden. Jeg glæder mig i hvert fald til fortsat at skrive en masse indlæg. <3