Vi er blevet forældre

Processed with VSCO with m6 presetIMG_3063For første gang siden jeg startede bloggen, er den ikke blevet opdateret i en uge. Lasse og jeg blev nemlig forældre til den mest vidunderlige lille pige i lørdags. Kærligheden bobler i vores lille familie, og hvert sekund bliver brugt på nyde nuet. Jeg er helt sikkert mere følsom disse dage end normalt. Bare det at Lasse ligger og sover med vores datter, kan få lykketårerne til at trille. Når jeg tænker på fødslen bliver jeg rørt, når familie og venner kommer med gaver, og selv når jeg står midt om natten og skifter den ene ble efter den anden, så vokser kærligheden sig bare endnu større og større inde i mig.  Imorgen er der gået en uge. Tiden flyver afsted med at lære hende at kende, finde nye rutiner og så har vi haft en masse besøg af familie og venner. Vi har været ude og trille vores første tur med barnevognen. Noget jeg har glædet mig til, og gået at forestillet mig selv før jeg blev gravid. Som teenager tænkte jeg af og til på, hvem jeg mon skulle skabe en familie sammen med, og hvordan vores børn skulle blive. Pludselig står man midt i det. Jeg kunne ikke være mere lykkelig. Beklager hvis indlægget er en anelse sukkersødt, de fleste der er blevet forældre forstår det sikkert!  Nu vil jeg få hentet min journal fra sygehuset. Den skal nemlig bruges til min fødselsberetning, som jeg drømmer om at få skrevet. Det er den største oplevelse i mit liv, så at få den skrevet ned kan forhåbentlig forstærke minderne derom, når de ikke længere er helt friske. Kærlighed fra mig Kraftigt sort hjerteProcessed with VSCO with q4 preset