Tosomhed

IMG_2908
IMG_2921
IMG_2913
IMG_2922
Man får det nærmest at vide konstant. Nyd nu tosomheden inden i bliver tre. Faktisk kan jeg godt blive en smule provokeret af det. Mest når vi møder forældre der siger det i dyb alvor, og med et tomt blik i øjnene som om ‘alt håb er ude’ haha. Vi ved det bliver hårdt og at der venter os udfordringer. På den anden side har vi i vores omgangskreds par med børn, som jeg ser enormt meget op til. De formår stadig at være kærester, de er enormt sociale og oplever en masse. Jeg lader dem være min og vores inspiration. Anyways besluttede Lasse og jeg at tage på et kæresteophold igår, for at nyde lidt tosomhed. Et plaster på såret, da vi skulle have været til Coldplay i Parken i aften, men så tæt på termin var ideen ikke den bedste. En nyfødt i en autostol i 3-4 timer hjem fra København, det er ikke lige den start på livet, vi synes hun skal have (altså hvis hun pludselig beslutter sig for at komme). I stedet bookede vi et ophold på Comwell i Vejle, hvor vi ankom igår. Dagen blev brugt i deres wellness, på at hygge omkring hinanden og med god mad. Der er selvfølgelig blevet snakket en masse baby, vi glæder os jo helt umådeligt meget. Det faktum at hun kan komme når som helst, gør det kun mere spændende. Det er lige så normalt at føde 2-3 uger før, som at gå over terminsdatoen. I dag er der 12 dage til termin! I aften behøver hun dog ikke melde sin ankomst, for inden længe går turen til Aarhus, hvor der venter en hyggelig aften på Köd med mine skønne bloggerkollegaer. Det skulle nu alligevel ikke undre mig, hvis vandet går midt i maden. Sådan noget sker bare for mig!