Bøger med sunde opskrifter

MLY_6786
Unknown
MLY_6787
Der er noget hyggeligt ved kogebøger, eller opskriftbøger vil jeg hellere kalde dem. Selvom internettet er fyldt med inspiration, elsker jeg at have bøger stående i køkkenet. Min samling er endnu ikke så stor, men til gengæld passer den perfekt til vores livsstil. Jeg har før skrevet om de to bøger fra The Protein Kitchen, som min veninde Cecilie Lind har lavet. Den første bog er fyldt med kager, desserter og lækkerier. Hvor anden bog også byder på frokost- og aftenmåltider. Cecilies opskrifter har en plads i mit madhjerte da de er lækre, simple og proteinrige. Da jeg før har skrevet om dem her og her, vil jeg i stedet fremhæve Emma Martinys nye bog Herlig og Ærlig Mad. Emma driver en livsstils blog der helt sikkert er et besøg værd, både denne og hendes instagram får din mund til at løbe i vand med alle de lækre madbilleder. Hendes skønne opskrifter har hun samlet i en ny bog på ikke mindre end 387 imponerende sider. Bogen har jeg haft et stykke tid nu og jeg er ret forelsket i den. Du finder er hav af forskellige og kreative opskrifter. Hvis jeg ikke ved hvad vi skal finde på en almindelig hverdagsaften, eller en dag vi får gæster, så hiver jeg bogen frem. Der er nemlig både opskrifter til det ene og det andet. Fælles for dem er at råvarerne er lækre, retterne er sunde og så har jeg endnu ikke fundet noget der ikke faldt i vores smag. Prøv eventuelt at tage et kig på Emmas blog, hvis du vil have et større indblik i hendes univers og i hvad bogen kan byde på. Bogen koster 379,- og kan købes her