Bagt laks med persille og citron

MLY_5826MLY_5821 MLY_5822
Om vinteren er vi ikke så gode til at få spist fisk. Her er lysten større til rodfrugter, supper og gryderetter. Til gengæld synes jeg det er lækkert med fisk, syrlighed og salater om sommeren. Især fisk på grillen smager skønt, men opskriften her kan også snildt laves i ovnen. Opskriften på bagt laks med persille og citron har jeg brugt i flere år. Den er nem, hurtig og så bliver jeg aldrig træt af den, så nu skal den deles med jer.

Ingredienser til to stykker laks
2 laksefileter
1 bundt persille
2 fed hvidløg
Saften fra 1 citron
2 spsk olivenolie
Salt/peber

1. Persillen hakkes groft og hviløget presses
2. Begge ingredienser blandes med de øvrige i en skål
3. Anret på laksen og bages 15-20 minutter i ovnen ved 200 grader. (Eller på grillen, med sølvpapir omkring)