Min BBhugme ammepude

bbhug mebbhug me
bbhug me
bbhug mebbhug me
De sidste måneder har jeg ligget i ske hver eneste nat – med min bbhugme ammepude. Før jeg blev gravid havde jeg aldrig hørt om en ammepude. Babyuniverset er fyldt med ting, jeg først nu er blevet opmærksom på. Nogle ting mere spændende og sexede end andre 😉 Min søster Sanne har været god til at påpege hvilke ting som er nødvendige for os, og hvilke vi kan undvære. I hvert fald undvære til at starte med, ellers kan man jo købe sig fattig! Ammepuden har været en life saver! Især fordi min søvn er vigtig for mig, og man siger jo man skal sove på forskud 😉 Heldigvis kan jeg stadig ligge på ryggen og sove. Maven er et no go, det siger nok sig selv. Jeg har altid ligget bedst på siderne, og med min ‘puttepude’ mellem benene kan det stadig lade sig gøre. Lige nu kan jeg faktisk ikke forestille mig ikke at sove med den. Heldigvis går der ikke længe før vores lille pige kommer til verden, og så skal puden bruges til hende. Meeen det kan nu godt være jeg sniger den med i seng om aftenen alligevel. Jeg tror de fleste der har været gravide kan følge mig, man ligger jo SÅ godt med den! Den er da også lidt smart i sofaen som en pude, jeg overvejer lidt at købe klemmerne i en smart farve, måske koral for at peppe den lidt op. På bbhugme sitet kan i få 15% på en ammepude med koden mette15 (virker til og med d. 30 juni)

Produktet er en sponsoreret gave