Dekorativ madplan

MLY_6417f
f2
MLY_6420
Dette indlæg må være ugens bedste tip! Hvis ikke månedens. Jeg har anskaffet os en dekorativ madplan i anledningen af, at vi er begyndt at planlægge vores aftensmad for at spare både tid og penge. Indtil nu har jeg lavet planen på telefonen, eller på computeren, men vores nye ugeplan er hundrede gange smartere. Og så synes jeg den er ret lækker og dekorativ at have til at stå! Jeg har lige udfyldt den her til morgen, da vi skal ud og handle ind til hele ugen i dag.
Når ugen er gået, kan man nemt starte forfra, da man skriver på glasset med en af de medfølgende tuscher. Man kan derfor også nemt viske ud, hvis man skriver forkert eller ændrer menuen 😉 På futureplanner findes der mange forskellige, bl.a en træningsplan, en månedeskalender og en familieplan, hvor man kan få trykt familiens navne på. Indtil d. 15 juli kan i få 20% på alt ved at bruge koden METTELYNGHOLM

(Plakaten er en sponsoreret gave)