Så er mor nyklippet og babyklar

Sponsoreret indlæg
New_hair_don_t_care-3
12
Skærmbillede 2016-06-21 kl. 13.38.31
MLY_6368
Med 26 dage +/- til rollen som mor træder i kræft kom jeg i tanke om, at udsigten til at komme til frisør måske var en anelse langsigtet. I hvert fald hvis jeg ikke kom afsted inden hendes ankomst. Man ved jo aldrig hvilken baby man får 😉
Nu har jeg boet i Silkeborg i snart 2,5 år, men egentlig uden at være fast kunde hos en bestemt frisør. Da jeg boede i Aarhus havde jeg en favorit når håret skulle klippes, og en anden favorit når håret trængte til farve. Siden har jeg af og til kørt til Aarhus for at få kærlighed til håret, men det er nu lidt tosset når der er masser af muligheder her i byen. Så nu skulle det være og i den forbindelse er jeg blevet introduceret for sitet Beauty pilot. Et site hvor man kan søge på forskellige kategorier fx frisør, tandblegning, massage, kirurgi eller spray tan og søge på din by eller et postnummer. På siden kan man således læse om andre kunders erfaring med de forskellige saloner og klinikker. Ret smart, hvis man ikke vil gå forkert i byen. Og det gjorde jeg absolut ikke i mandags hvor jeg var et smut forbi Frisørkunst. Jeg har altid været typen der ‘undlader’ at blive klippet. Årsagen er simpel, jeg føler altid der ryger 15 cm, selvom der kun ryger 4 cm. For en gangs skyld sidder jeg ikke med en sur følelse af at være blevet korthåret, måske fordi jeg tydeligt kan se at håret et langt kønnere nu. Udover klipning fik jeg en lækker hårkur med hovedbundsmassage, og rettet mine bryn + vipper – så er mor nyklippet og babyklar.

Beauty pilot har også en anden smart funktion. Der er nemlig et forum derinde. Jeg har netop været forbi, hvor der bl.a er en der efterspørger et sted til permanent hårfjerning. I et andet forum snakker de om voksbehandling af bikinilinjen, og om hvor ondt det gør. Det bliver sammenlignet med en fødsel (mon det er tilfældet?). Nu har jeg kun prøvet voksbehandlingen, men skulle min fødselsoplevelse her om 4 uger ligge på samme smerteniveau, så priser jeg mig lykkelig over det!