20 gentagelser som gravid

IMG_2632Dagens træning
10 minutters opvarming på crosstrainer
3 x 20 trx squat
3 x 20 trx low row
3 x 20 dødløft med kettelbell
3 x 20 trx high row
3 x 20 kettlebell swing
3 x 20 squat med kettlebell
3 x 20 rumænsk dødløft med stang
3 x 20 legraise med kropsvægt
3 x 10 legextension
3 x 10 glutebridge med kropsvægt

Træningen tog mig 45 minutter at gennemføre. Det er ikke så tit jeg kører 20 gentagelser når jeg træner, men som højgravid fungerer det rigtig godt. Meningen er at de 20 gentagelser skal være med lavere vægt, end hvis jeg kørte 10 gentagelser. På den måde arbejder kroppen mere med udholdenhed, og led/muskler bliver ikke belastet i samme grad. Det er stadig hårdt, selvom vægten er lavere. Jeg glemmer også lidt, at jeg nu vejer 10 kg mere end før jeg blev gravid. Det har selvfølgelig også en betydning, i hvert fald i øvelser hvor jeg bærer min egen kropsvægt. Er du forvirret over hvor mange gentagelser du skal køre, (her tænker jeg særligt på ikke gravide) så læs indlægget her.