Spaophold i Jylland

Sponsoreret indlæg
IMG_2202
Med termin midt i Juli, bliver der ingen udenlands rejser til Lasse og jeg denne sommer. Vi har derfor talt meget om at tage en weekend på et badehotel,  eller tage på et spaophold for at få lidt kærestetid, inden vores datter kommer til verden. Faktisk havde vi planlagt nogle dage i københavn, da vi har to billetter til Coldplay koncerten. Vi har begge glædet os helt enormt, men efter vi er kommet tættere på termin tror jeg desværre vi må droppe det. Koncerten er d. 6 juli, 12 dage før jeg har termin. Skulle jeg gå i fødsel ville det ikke bekymre mig at sidde i Parken, for der jo selvfølgelig mulighed for at føde i København. Derimod er det virkelig en lang tur hjem til Silkeborg, for sådan et lille menneske. Det føles bare ikke rigtigt at tage den chance. Så nu sidder jeg i stedet og kigger på muligheder for god mad, og dejlige omgivelser i Jylland. Vi har aldrig været på Vejlefjord, så måske vi skulle prøve det.

Nu snakken er ved wellness, har jeg trukket en vinder i konkurrencen om en Silk épil 9 fra Braun. Epilatoren bruger jeg til mine ben ca. én gang i måneden, mere er ikke nødvendigt for at holde dem glatte og fri for stikkende hår. Har du ikke læst min how to guide kan du finde den her, og læse om epilatoren her.

Vinderen af konkurrencen blev Unni med hendes beautytip “Det bedste sommertip til solen jeg har er, at efter hårfjerning bruge kokosolie, så undgår man de røde knopper. Bagefter en gang solcreme og så Sard Argan olie med nogle dråber citronolie i, så holder man alle myg osv væk og dufter dejligt”

Du bliver kontaktet på mail.