At løbe så stærkt at jeg næsten ikke kan få luft

IMG_3976 IMG_3179 (1)Weekenden har jeg tilbragt i København hos min veninde Karina, som har termin én uge før mig. Super pudsigt, men skønt da vi har kunne dele en masse tanker og oplevelser med hinanden. Imorges tullede jeg lidt rundt inden jeg skulle mod hovedbanegården og kunne ikke undgå, at ligge mærke til alle løberne udenfor. Ih hvor jeg dog savner at træne hårdt, sådan rigtig hårdt. At løbe så stærkt at jeg næsten ikke kan få luft, og at bruge mine muskler i så høj grad at de næsten ikke kan spænde bagefter. I denne uge har der været fitness camp i Marbella, og igår lå ugens hårdeste træning traditionen tro. Jeg kan virkelig mærke et savn til campen, deltagerne, de andre instruktører og stemningen dernede. Det gør faktisk lidt ondt ikke at være med.
Nu skal det ikke misforståes, for jeg glæder mig helt ubeskriveligt meget til at blive mor. Tanken om at have vores lille datter i armene for første gang, gør mig lykkelig og rørt. Der er nu 29 dage til termin, og graviditeten betyder at træningsintensiteten over tid er nedjusteret. Jeg er taknemlig for at kunne være så aktiv som jeg alligevel er, men for pokker jeg glæder mig til virkelig at knokle igennem igen. Jeg savner at blive helt høj efter en træning, hvor pulsen har været helt i sky! her