Hjemmetræning med KO8 Slynge

IMG_2279 2
Siden jeg tog min uddannelse i TRX har jeg været ret forelsket i den. Både til hjemmetræning og til at supplere min træning med vægte i fitnesscenteret. Nu har jeg fået mig en ny slynge fra KO8, som er virkelig cool. Udover at fungere som en almindelig slynge  hvor man arbejde med kropsvægt, kan man her skifte den faste del af slyngen ud med elastikker. (Lidt svært at forklare, men i kan se mig gøre det i videoen). Der følger forskellige elastikker med til slyngen, så man kan vælge at køre med en enkelt eller flere på en gang for at skabe større belastning. Elastikkerne giver en helt ny række af øvelser man kan køre derhjemme. Efter træningen fik jeg også en ide om at sætte slyngen fast under døren, i stedet for over. På den måde kan man fx træne ballerne med kickbacks, ‘kabel dødløft’, biceps curls og meget mere. Det må jeg vise jer en anden dag. I videoen nedfor har jeg vist lidt øvelser til hjemmetræning med KO8 slynge. Både med og uden elastik.