Gravid og Fit behind the scene

MLY_6037MLY_6164MLY_6189MLY_6093MLY_6098MLY_6080MLY_6082MLY_6010MLY_5845MLY_5937
Onsdag aften hoppede jeg på toget til København, hvor min veninde Janni hentede mig på hovedbanegården. I første omgang havde jeg planlagt at køre, men min ryg bliver øm og træt hvis jeg sidder i bilen for længe. De ekstra 9 kilo som hovedsagligt sidder på ‘forsiden’, driller en smule her i slutspurten. Så afsted med toget! Det blev en kort fornøjelse hos min veninde, som var så sød at give husly, og servere lækker morgenmad kl. 06.00 torsdag morgen. Billederne til min bog ‘Gravid og Fit’ skulle nemlig tages, både til forsiden og billeder af samtlige øvelser. Der er et træningsprogram til hver trimester, med øvelser til hele kroppen delt ind i niveauer, så vi skulle igennem mange billeder. Vi mødtes derfor tidligt på Baresso, for at gennemgå dagen og vågne på en kop kaffe. Dagen forløb som smurt. Jeg havde frygtet at energien ville forlade kroppen efter de første timer, men hele var noget jeg har set frem til, så energien var høj. Teamet bestod af folkene fra forlaget Turbulenz som jeg udgiver bogen hos, dagens stylist Sara Granell som arbejder på TV2NEWS, og fotografen Christian Radil. Jeg har selv valgt at maden bag kameraet skulle være Christian. Vi har efterhånden arbejdet sammen med en del gange og kender og forstår hinanden. Nu glæder jeg mig til at se alle billederne, jeg er sikker på det blev gode. Sara sørgede for at holde mig smuk med en naturlig makeup gennem hele dagen, og Christian kan sit kram! Gravid og Fit behind the scene