Strawberry Daiquiri uden sukker og alkohol

Strawberry Daiquiri uden sukker og alkohol
Strawberry Daiquiri uden sukker og alkohol
Jeg er gået lidt i cocktail ‘mode’ her i sommervarmen. Siden jeg lavede mojito uden sukker og alkohol, har jeg haft lyst til at afprøve flere cocktails i samme dur. Denne gang blev det til en Strawberry Daiquiri uden sukker og alkohol. Normalt er de jo spækket med sukker og alkohol, men både min mojito og denne er uden begge dele. Man kan selvfølgelig sagtens tilføje alkohol, hvis man ikke er gravid som mig 😉

Ingredienser (1 meget stort glas, eller to almindelige glas)
30 frosne jordbær
16 isterninger
0,5 spsk easis sød (brug mere hvis du synes den skal være sødere)
1 spsk rom essens
saften fra 2 lime
1,5 dl vand

Ingredienserne blendes i en blender. Hvis din blender har svært ved at blende isterninger og jordbær, kan det være en ide at knuse isen i et visestykke og lade jordbær tø op i 10-15 minutter. De må dog ikke tø helt op, hvis du gerne vil have den lidt tykke slush ice agtige konsistens.