Mini landsholddragt og EM-bleer

Sponsoreret indlæg
IMG_2220
IMG_2221 IMG_2222
I sidste uge lavede jeg i samarbejde med Libero, den sødeste konkurrence om en mini landsholdsdragt og EM-bleer. EM i fodbold venter lige om hjørnet og vinderen skal selvfølgelig findes i dag, så en heldig spirrevip kan blive iklædt sin egen spillerdragt og de seje rød/hvide bleer. Vinderen blev Bettina som er mor til William, du bliver kontaktet i løbet af dagen.
Til alle jer andre er der stadig mulighed for at anskaffe sig den seje landsholdsdragt. Enten som bodystocking eller som dragten jeg viste i det første indlæg. Alle Libero touch og Libero Danmark Limited Edition pakker, er nemlig udstyret med en blekode. Når i har samlet 10 koder, kan man hoppe forbi Libero og bestille Danmarksdragten med dit barns navn trykt på ryggen.
I denne omgang får vores lille datter ikke fornøjelsen af EM, da jeg først har termin om 7 uger. Lasse er nu alligevel ret tilfreds med dragten og glæder sig til at vise hende frem, til næste landskamp med kammeraterne.