En smule mere blufærdig

Rejsen er sponsoreret af Local Living
IMG_2198Fonteverde2
IMG_2206IMG_2169IMG_2202
Lidt billede spam fra Italien hvor vi besøgte Fonteverde Spa, som er kåret af Cosmopolitan til et af de bedste spa resorts.
Aldrig har jeg oplevet så stort et spa. Der var både naturlige varme kilder, pools til højre og venstre, en hunde pool (hvor sødt er det ikke?), turkisk bad og en masse mere. Jeg har været ude og investere i en ny bikini og en kimino, da mine proportioner er anderledes her under graviditeten. Det ville være løgn at sige, at jeg ikke glæder mig til at få min ‘normale’ krop tilbage igen. Det er en fantastisk oplevelse at bære et barn, og spændingen vokser jo tættere man kommer til termin. Det kan de fleste gravide nok skrive under på. Men det er også en anelse underligt ikke at være herre over sin egen krop. Min barm har vokset sig kæmpe, og jeg glæder mig faktisk mere til mindre volumen på brysterne end jeg glæder mig til flad mave. Det er en pudsig følelse at blive mere udfordret, tungere og nemmere forpustet, når jeg spiser som jeg plejer og træner i samme grad (selvfølgelig med justeringer af belastning, øvelser osv). Jeg er lykkelig for at jeg kan holde mig aktiv og stadig lever sundt, da jeg har svært ved at forestille mig en graviditet, hvor min livsstil blev skubbet til siden. Blot lidt tanker efter at være en smule mere blufærdig end jeg plejer at være. Det skal dog ikke holde mig tilbage fra en skøn spa oplevelse. 46 dage til termin, vi glæder os mere end nogensinde før <3