Hjemmetræning med TRX

FullSizeRender
Billede 11-02-15 16.26.48

Billede 11-02-15 16.27.14

Billede 11-02-15 16.28.30

Tilbage i 2014 var jeg på uddannelse i TRX Suspension Training. Siden da har jeg været glad for at kombinere TRX øvelser med min styrketræning med vægte. TRX’en udfordrer din core og flere muskelgrupper på én gang, uanset hvilken øvelse du springer ud i. Fordi mange muskler arbejder samtidig, vil du under en TRX træning opleve at pulsen bliver høj. Har man ikke et fitness center om hjørtnet, kan det være en rigtig god mulighed for at træne alligevel. Hele kroppen kan trænes og konditionen bliver også sat på prøve. Desuden kan du selv styre belastningen, altså hvor hårdt det skal være. Så uanset om du er nybegynder eller i top form, kan du få en rigtig god træning med TRX.
Her om foråret og om sommeren hænger jeg af og til TRX’en op udenfor. Enten i et træ i skoven eller en palme på stranden, når vi er i udlandet. Træner jeg indenfor kan den smækkes over en dør, under en trappe eller sættes op med en krog i loftet. Prøv at strikke dit eget TRX program sammen med nogle af øvelserne jeg viser i videoen. Du kan eventuelt lave 3 sæt x 10 gentagelser med 30 sek pause mellem hvert sæt. Jeg lover dig, det giver sved på panden. God træning og god fornøjelse! Videoen og billederne er ikke fra i dag, bare rolig jeg er stadig højgravid 😉
Hjemmetræning med TRX