Morgenmadstærter med gryn, hørfrø og chiafrø

Morgenmadstærter med gryn, hørfrø og chiafrø Morgenmadstærter med gryn, hørfrø og chiafrø Morgenmadstærter med gryn, hørfrø og chiafrø
Om fredagen møder Lasse lidt senere, så her har vi mulighed for at spise morgenmad sammen hvilket jeg elsker. I dag kunne vi sidde udenfor i haven, med morgensolen bagende på os. Skøn start på dagen! Igår eftermiddag bagte jeg nogle nemme morgenmadstærter med gryn, hørfrø og chiafrø som skulle nydes i dag. De utrolig simple, men smager skønt. Det er bestemt ikke sidste gang de kommer på morgenbordet, eller måske på dessertbordet.

Ingredienser til morgenmadstærter
5 dadler
5 spsk honning
2 tsk kokosolie
60 g havregryn (evt. glutenfri)
1 spsk chia frø
1 spsk hørfrø

Fyld
6 store spsk skyr
2 tsk honning
1 tsk vaniljepulver
Bær

1. Tænd ovnen på 180 grader (varmluft)
2. Alle ingredienserne blendes med en stavblender eller lignende.
3. Tærtedejen fordeles i silikoneforme, sørg for ikke at bruge for meget dej til hver form. Jeg fik 3 tærter, men tror sagtens jeg kunne have lavet dejen tyndere og fået 5 tærter.
4. Sættes i ovnen i 15-20 minutter alt efter for tyk du laver tærterne. Når de er gyldenbrune tages de ud og sættes på køl.
5. skyr, honning og vaniljepulver røres i en skål og hældes i de afkølede tærter. Pynt med bær.