Vind fodboldbleer i rød/hvide farver

Sponsoreret indlæg
Libero EM bleer
L
Libero EM bleer
EM i fodbold er lige på trapperne og det skal vi selvfølgelig følge med i herhjemme. Lasse har spillet professionel fodbold siden han var 16 år, og arbejder i dag som målmandstræner på akademiet i FC Midtjylland. Samme klub hvor han selv startede sin karriere. Han arbejder med at udvikle unge målmandstalenter, så de en dag kan spille i superligaen. Der er nu mindre en 8 uger til termin og til vores lille sparkende baby kommer til verden. Hun går glip af EM i denne omgang, men fodboldbleer dét skal hun stadig have. Libero fremhæver morgendagens stjerner – nutidens blebørn, ved at lave bleer og emballage i de danske farver i en begrænset periode. Hvor sødt er det lige? Lasse er i hvert fald fan. Faktisk kan i også få fingrene i en lille landsholdsdragt i (str. 86/92), som den vi har fået. Selvfølgelig med navnet på jeres egen lille stjerne. I blepakkerne med fodbold-design eller Libero touch pakkerne, skal man bare samle 10 koder i alt.

Vind fodboldbleer i rød/hvide farver og en mini landsholdsdragt
Landsholdsdragten kan også vindes her på bloggen, sammen med de søde fodboldbleer. Du skal i kommentarfeltet skrive hvorfor netop du skal vinde. Måske din søn/datter er den fødte fodboldspiller? Måske går du selv til fodbold, eller også er din kæreste/mand fuldstændig tosset med fodbold, og ville elske at se jeres lille stjerne i landsholdsfarverne? Du kan selvfølgelig også deltage hvis din bror, søster eller veninde har en spirrevip, som ville se drøn godt ud i de rød/hvide farver. Jeg trækker en vinder fredag d. 3 juni. Dragten i konkurrencen er uden navn på ryggen, den kan man nemlig kun samle sig til gennem blepakkerne. Til gengæld vinder man også en masse bleer. 😉