Jeans til gravide

IMG_1633
fr1

Processed with VSCO with s3 preset

For et år siden blev jeg første gang opmærksom på WR.UP bukserne. Jeg måtte eje et par da de skulle sidde godt og være enormt behagelige. Især hvis man ikke har helt tynde modellår, men istedet har former fra naturens side eller fra styrketræning. Efter jeg er blevet gravid har jeg haft noget af en tøjkrise. I takt med den voksende mave har jeg pakket mine almindelige jeans væk, da de strammer på maven. Mine WR.UP bukser fra sidste år har været min redning, og derfor måtte jeg eje nogle flere par. Jeg bestilte to par, er par denim skinny fit i mørk som i kan se på billedet, og et par skinny fit i lysegrå. De er helt enormt behagelige, strammer ingen steder da de virkelig kan give sig, og så generer de ikke maven. Jeg har tidligere købt et par rigtige jeans til gravide med sådan en slags stof op over maven, dem kunne jeg ikke holde ud. Stoffet på maven er varmt, klør og ser bare knap så sexet ud efter min mening. WR.UP bukserne er lavtaljede og udstyret med en silikonekant så de bliver siddende, også når du bukker dig ned. Bukserne er fra fitfashion.dk, som har en masse forskellige styles på lager. De samarbejder desuden med freddystore.dk, som er den danske distributør af Freddy WR.UP i Danmark. Begge sites har været så søde at give mig en rabat kode så i kan få 10% på jeres ordre. Koden er Mette10. Uanset om du er gravid eller ej, er bukserne helt fantastiske. Jeg må lige få taget nogle billeder af de grå også, så i kan se hvor fine de er.

Bukserne er modtaget som en gave, men holdningerne er mine egne.