Abemad lidt sundere

IMG_1501
Da jeg gik i børnehave for mange år siden, var det en fest når vi fik serveret abemad i  de hvide traditionelle plastik krus. Alle børn blev fulstændig vilde, for det smagte jo for sindssygt. Siden børnehaven har jeg holdt sammen med min bedste veninde Helene, så da hun var på besøg forleden lavede vi os en kæmpe portion abemad lidt sundere. På voksensprog hedder det måske frugtsalat. Faktisk kom vi lidt i tvivl, om det bare var i vores børnehave man kaldte det abemad? Anyways jeg tror i er med på hvad jeg mener og kan nikke genkendende til, at det er en voldsom undervurderet dessert!
Vi valgte stadig at lave den på fløde, men det kan man selvfølgelig undlade hvis man vil være endnu mere healthy.

Ingredienser
3 appelsiner
3 æbler
3 bananer
1 klase røde vindruer
1 kvart fløde
4 dl skyr
2 spsk sukrin gold
1,5 tsk vanilje pulver
85 g sukkerfri mørk chokolade

Fremgangsmåde
1. Skær frugterne i stykker og hæld i en stor skål
2. Hak chokoladen og hæld i skålen (eller brug som topping)
3. Pisk fløden og vend den i skålen med frugt
4. Tilsæt de resterende ingredienser