Sukkerfri Kammerjunkere

IMG_1485

IMG_1486
Sidste uge var varm, dejlig varm og derfor har vi selvfølgelig fået koldskål herhjemme. Vi har både haft en pakke af de originale kammerjunkere fra Karen Volf, og testet de nye kammerjunkere fra Easis uden tilsat sukker. Dem fra Karen Volf kender i formentlig, så i stedet kan i få min mening om de sukkerfrie. I min optik behøver alt ikke at være uden tilsat sukker, men kender i mig ret kan jeg stadig godt lide at holde sukkerniveauet nede i hverdagene. Kammerjunkerne fra Easis er derfor et super alternativ. De er super sprøde faktisk mere end Karen Volf udgaven, og når man er fan af ting der knaser går de lige i hjertet. Smagen er knap så sød som man kender den fra andre, men i stedet en smule krydret. Bl.a er der brugt kardemomme, som jeg godt kan lide at bruge i pandekager. Her i kammerjunkerne fungerer krydderiet også super godt. Vil du skære ned på sukkeret er prisen for pakken 25kr, jeg tror de sælges i de fleste store fødevarebutikker, jeg købte min pakke i Føtex. God sommer!