Lækre grøntsager i skål

IMG_1446IMG_1444IMG_1435En portion lækre grøntsager i skål der mætter mere end jeg havde forventet! Vi fik retten i søndags, allerede i dag har jeg lyst til at lave det igen. Egentlig skulle køleskabet bare tømmes, så i princippet kan du bruge de grøntsager du synes. Et tip er dog at vælge nogle ingredienser med bid i, eller måske stege nogle af dem i ovnen som jeg gjorde med bønnefritterne. De fungerede rigtig godt som en slags chips i skålen. Et andet tip er at vælge forskellige farver, det lyder måske skørt men jeg har kaldt overskriften ‘Grøntsager lidt sjovere’, fordi det bl.a handler om at gøre dem kønne for øjet!
Kyllingen tilberedte vi på grillen, og hældte derefter over med en lækker vinaigrette, som sagtens kan bruges til hele skålen. Bon appetit (p.s. man må gerne bruge gaffel hvis man har ærter i sin skål) 😉

Ingredienser til to skåle
4 blade fra en Spidskål
2 håndfuld ærter
100 g Bønnefritter
1 frisk broccoli (koges i 2-3 minutter)
1 avocado
300 g kylling

Vinaigrette til kyllingen
3 spsk ristede sesamfrø
4 spsk soya
Saft fra 1/2 lime
4 fed hvidløg
1 spsk sukrin gold eller honning
1 tsk hakket ingefær (kan undlades eller udskiftet med chili)