Min morgen rutine

IMG_1227IMG_1226IMG_1163IMG_1225MinMorgenRutine*-2De fleste af mine morgener ser ret ens ud. Jeg fungerer faktisk bedst, hvis mine dage starter på nogenlunde samme måde. Jeg snoozer sjældent, da jeg bliver voldsomt søvnig når jeg sover de ekstra minutter. Det kan ødelægge hele mit energiniveau hvilket er dumt, da jeg stort set hver dag vågner frisk. Efter foråret for alvor har meldt sin ankomst, elsker jeg at starte dagen med power walk med Erwin. De sidste dage har han haft forbinding på to poter, hvilket betyder at vi ikke kan gå særlig langt øv! Håber han snart er på dupperne igen, så vi kan få lidt mere fart på og flere km i benene.
Af og til bytter jeg rundt på morgenmaden og vores gåtur, afhængig af hvor sulten jeg vågner og hvor meget tålmodighed han har. Nogle dage vil han bare AFSTED haha.
Vi har netop lavet nyt kontor til mig herhjemme. Eftersom jeg sidder meget ved computeren, er det virkelig skønt at have et lyst og rart arbejdsmiljø. Før vi lavede det om, havde jeg en tendens til at rykke ud til spisebordet, da kontoret ofte kom til at rode. Når det roder kan jeg på ingen måde koncentrere mig, jeg får oprydnings- og rengøringsabstinenser. På det nye kontor kan jeg langt bedre fokusere på mit arbejde, som oftest starter med at jeg åbner bloggen og læser mine mails. Så er dagen igang 🙂