Madplan til hele ugen

madplan 1
Madplan
De sidste 4 uger har vi lavet madplan til hele ugen. Så vidt muligt vil vi forsøge at holde det i fremtiden, for hold nu op hvor sparer vi tid og penge! Vigtigst i øjeblikket er tiden, for med en kæreste der er blevet opereret har jeg mere at se til end jeg plejer. Derfor er det rart at kunne nøjes med at handle ind én gang i ugen. Det kan dog blive til en enkelt ekstra sviptur i supermarkedet hvis vi har glemt noget, men det er stadig en stor kontrast til før hvor vi brugte 40 minutter om dagen på at handle ind! Vi planlægger i øjeblikket kun vores aftensmad, da Lasse ikke spiser hjemme til morgenmad og frokost. Jeg har lige siddet og lavet planen for denne uge som i kan se. Udfra måltiderne laver jeg selvfølgelig en indkøbsliste, så jeg hurtigt kan smide de forskellige varer i indkøbsvognen. Om lidt kører jeg afsted mod supermarkedet, SÅ skal der handles ind til hele ugen. Faktisk tager det sjældent mere end 40-50 minutter. Et lille tip er at skrive varerne i ‘kronoligisk’ rækkefølge. Sådan at de første ting på din liste, også er de første der kommer dig i møde det sted du handler. Det kræver selvfølelig at du kender butikken en smule 😉