Test gratis probiotika og tjen penge

IMG_1075 IMG_1076IMG_1077 IMG_1078Den sidste måned har jeg skrevet to indlæg på bloggen, som omhandler kosttilskud til kvinder. I dem begge har jeg skrevet om probiotica (mælkesyrebakterier). Derfor får i et lille tip med på vejen, hvis i kunne tænke jer at teste Duolac  probiotika, som jeg selv tester i øjeblikket. Konceptet er nyt og hedder Eovendo, faktisk er det Lars Larsen der står bag sitet og derfor er der selvfølelig en masse gode tilbud at hente. Ved fx at tilmelde sig nyhedsbreve, teste produkter, skrabe gratis skrabespil eller bare udnytte de mange tilbud, optjener man point som kan udbetales kontant til dit dankort, smart ikke? Jeg har i øjeblikket besøg af min veninde Helene og har lige vist hende sitet. Både Helene og jeg handler i forvejen på Bodylab, hvor man kan få 15kr i bonuspoint, og på Sportmaster hvor man får 5% i bonuspoint. Har du lyst til at få tilsendt en prøvepakke med mælkesyrebakterier, eller benytte et af de andre tilbud kan du hoppe ind på Eovendo og tilmelde dig gratis. Sitet bliver hele tiden opdateret, med nye lækre tilbud på alt mellem himmel og jord!


Sponsoreret indlæg