Hvor mange skridt går du om dagen?

IMG_1066image1
Lasse er blevet udskrevet fra hospitalet i dag, efter operationen igår. De næste uger har han derfor brug for lidt ekstra hjælp, hvilket betyder at min træning bliver nedprioriteret hvis nødvendigt. På dage hvor jeg ikke får trænet, kan jeg godt lide at holde øje med hvor mange skridt jeg får gået. Man anbefaler 10.000 skridt om dagen, hvis man ønsker at vedligeholde sin vægt. Det handler selvfølglig ikke udelukkende om hvor mange skridt du går, men også om hvad du spiser og om du træner osv. Alligevel synes jeg det er et fint udgangspunkt, hvis man ikke har mulighed for at være aktiv. Igår blev det til 18.543 skridt og i dag er jeg foreløbelig på 9334 skridt. De næste uger får jeg nok en masse skidt på kontoen, da Lasse ikke kan hjælpe med at lufte Erwin. Heldigvis synes jeg det er skønt at gå, når vejret er dejligt. Mayadroem har lavet en super guide, med tips til at få gået flere skridt som i kan finde her. Ved du hvor mange skridt du går om dagen?