3D og Hjertelydsbamse

IMG_0870
IMG_0876
Vi har glædet os helt afsindigt til i dag! Efter vores kønscanning som føles som en evighed siden, besluttede vi at bestille tid til en 3D/4D scanning og i sammen omgang en hjertelydsbamse. Og oplevelsen var stor, så stor at jeg kneb en lille glædes tåre undervejs. Før jeg blev gravid har jeg svoret at jeg aldrig skulle have en 3D scanning, jeg synes nemlig billederne kunne se ret så creepy ud. Dog tror jeg kvaliteten er blevet noget bedre, og måske det får en anden betydning når det er ens eget barn. Klinikken havde netop fået en ny scanner, der kunne scanne i HD live, som gav nogle helt vilde billeder af hendes lille ansigt. Der blev hurtig enighed mellem jordmoder, Lasse og jeg om nogle træk der stammer fra mig. 😉

Det er som sagt anden gang vi var forbi Scanningshuset i Silkeborg, hvor man også kan få lavet en hjertelydsbamse. Til scanningen fik vi optaget den såkaldte ‘hjertelyd’, som er de lyde vores lille pige hører inde i maven og føler sig tryg ved. Når hun kommer ud kan hun genkende lyd og puls fra navlesnoren i livmoderen, der kan virke beroligende. Jeg har hørt og læst en masse forældre anbefale bamsen, der kan virke som trøst eller blot tryghed lige såvel som en sut. Flere skriver også at deres baby falder i søvn, når de tænder for bamsen. Ih hvor vi glæder os til det hele. 80 dage igen!