Sukkerfri flødeis

IMG_0838IMG_0828
is
IMG_0836
Jeg er begejstret for lækkerier uden tilsat sukker. I køkkenet elsker jeg at kreere sundere alternativer, men nogle gange må det bare gerne være nemt. Efter omrokering af værelserne i weekenden, trak vi et par bøtter med sukkerfri flødeis fra WAUW op af fryseren som skulle prøves. Hertil fandt fandt jeg lidt stevia chokolade og kiks uden sukker, bare for at holde søndagens treat helt sukkerfri. Og endelig en god en anledning til at bruge de fine is-bægre,  jeg købte da vi boede i Norge! Jeg er vild med is i bægre og vælger sjældent en vaffel hvis jeg får valget.

Kan man smage forskel?
Faktisk havde jeg ikke forventet, at isen smagte så godt som den gjorde. Jeg er tidligere blevet skuffet på både smag og konsistens, når jeg har smagt sukkerfri is. I søndags var en anden oplevelse, for isen var præcis så flødeagtig og lækker i smagen som den skulle være. Min overbevisning siger mig, at man ikke kan smage forskel!  Og så er det jo lækkert at den findes i mange varianter. Går du på jagt i frysedisken, er jordbær og chokolade begge skønne. Lasse har altid været til lakridsis, så den ryger nok også med hjem igen.

Hvorfor vælge sukkerfri flødeis?
Du kan selvfølgelig være ramt at sukkersyge, hvilket gør det oplagt at vælge sukkerfrit. WAUW is har lavet flere varianter med blodsukker venlige sødemidler, og også en variant uden laktose.
Nu er jeg jo ikke ramt at sukkersyge, men prøver stadig at begrænse mængden af sukker jeg indtager. Får jeg for meget sukker bliver afhængig af det. Det gør mig træt, uoplagt, giver mig uren hud og dårligt humør. Får jeg for meget sukker, så stiger min vægt formentlig også 😉 At lave sundere alternativer eller vælge sukkerfri is til min søde tand, er derfor et helt bevidst valg. Der behøver i hvert fald ikke altid at stå sukker på menuen, hver gang trangen melder sig.


Sponsoreret indlæg