4 skønhedstips der med garanti virker

skønhedstipJeg har endnu engang allieret mig med Tina Lykkegaard, som bl.a er skribent hos ChriChri og vejleder med sin viden til sund og flot hud  på hendes blog og instagram. Fik du ikke læst hendes sidste indlæg, kan du finde det her ‘Hvad er det lige huden prøve at fortælle

Skønhedstip #1

Drik rigeligt med vand. Man kan faktisk sige at det er det billigste hudpleje der findes. Det fugter huden indefra og kedelige affaldsstoffer vil blive skyllet ud. Kom gerne lidt agurk, citron, lime, bær, mynte eller lign i vandet, da vitaminerne fra disse fødevarer gør, at kroppen bedre kan optage og bruge væsken. Drik gerne the med brændenælde, mælkebøtte eller Pukka’s Cleanse the for en mild udrensning som ville kunne ses på huden.

Skønhedstip #2
Undgå kemi på huden. Desværre findes der rigtig mange produkter som indeholder syntetiske parfumer, mineralske olier og kedelige hormonforstyrrende stoffer. Huden er vores største organ og suger det til sig som den får. Køb naturlige/økologiske hudplejeprodukter. Det behøver ikke at koste en hel bondegård. Du kan sagtens finde hudpleje til en god og fair pris. Derudover kan mineralske olier tilstoppe huden og give hudorme samt forværre urenheder. På ingredienslisten kaldes det: Parrafin, petrolatum, parrafinium, vaseline, mineral oil.

Skønhedstip #3
Pas godt på din fordøjelse. Kan i huske jeg skrev at jo bedre den var, jo bedre var kroppen til at udskille affaldsstoffer? Husk at få nok fibre. Det får du let gennem knuste hørfrø som du kan skyller ned med vand. Hørfrøene skal knuses i en minihakker og straks skylles ned med vand ellers harker olierne som er i frøene. Eller chiafrø som også er enormt fiberrige. Husk de gode mælkesyrebakterier som støtter en god og sund tarmflora. Vidste du at al medicin nedbryder tarmfloraen? Det vil være alt fra den hårde antibiotikakur til p-pillerne. Du kan tage mælkesyrebakterier som kur i mindst 3 mdr. eller dagligt for at vedligeholde.

Skønhedstip #4
Antioxidanter som jeg også kalder for vores indre soldater. De gør huden mere modstandsdygtig overfor udefra kommende skader. Hvis huden er blevet rød og inflammeret vil antioxidanter forsøge at kæmpe imod. Du får antioxidanter gennem blåbær, hindbær, granatæbler eller den nemme og sikre måde er fra Vitaviva Juice complex. Antioxidanter forbereder også hudens styrke til solens stråler som vi forhåbentlig snart for at se.

I er altid velkommen til at stille spørgsmål.

Kærligst Tina Lykkegaard