Varme Hveder til Baby (og mig)

Gravid uge 28
Gravid uge 28, med højt humør og god energi! I dag er nemlig en skøn dag, for jeg skal have varme hveder. De sidste to år har jeg på nuværende tidspunkt trænet op til EM i bikini fitness, som ligger i Maj. Derfor har jeg INGEN varme hveder fået. Jeg glæder mig som et lille barn, der ikke har holdt jul i to år. Dagens træningen kan jeg sætte tjek ved, det blev til intervaltræning på cykel (kan simpelthen ikke løbe mere), og en gang bentræning så mullerne er godt sultne til i aften. De varme hveder er hentet i lagkagehuset, og jeg har vist købt alt for mange. 14 stk?! Lasse henter min mor når han er færdig til fodbold, så jeg satser på at de begge to kan tage godt fra 😉 Efter mit visit i lagkagehuset var jeg en tur på posthuset, for at hente en babyseng vi har bestilt. Sidder nu og overvejer at samle den, selvom jeg ved Lasse ville elske at gøre det. Er ikke sikker på jeg kan vente, det kribler i fingerne for at se den stå på sin plads med madras, dyne og pude i <3