Seje Kvinder

IMG_0608I Danmark findes der en masse seje kvinder. I min egen omgangskreds bliver jeg dagligt inspireret af kvinder, der er seje på hver deres måde. En er leder i en stor dansk virksomhed, en anden kæmper for sin kræftramte mand, en tredje er super god til at tage initiativ til sociale arrangementer, og en fjerde er verdens bedste mor for sine børn. Jeg synes det er beundringsværdigt, når kvinder brænder for noget og får det til at gå op i en højere enhed.

V6 støtter seje kvinder som Sara Slott
Sidste sommer blev jeg første gang opmærksom på Sara Slott, da jeg så et tv indslag med hende på tv2 østjylland. Sara er professionel atlet og deltog til OL i London, hvorefter hun havde to store drømme. Hun ville løbe OL finale i Rio 2016 og være mor! To ting som ikke alle mente kunne forenes. I videoen nedenfor finder jeg virkelig inspiration i Sara, som fortæller om livet som atlet, mor og kandidatstuderende.
[vidcore vid=”NLk2bCAr”]

En anden sej kvinde
Jeg elsker at følge Camilla der har bloggen fitnrun. Camilla er i min øjne en sej kvinde, da hun ligesom Sara er et godt eksempel på, at rollen som mor og træning kan forenes. Jeg finder hende enormt inspirerende da hun under sin graviditet var aktiv, og ligeledes også vælger at prioritere træningen, nu hvor deres datter er kommet til verden. Nogle mål jeg selv har, da jeg tror på det vil gøre mig til en bedre mor.

Hold øje med min instagram imorgen, hvor du kan vinde en lækker præmie fra V6, og lad mig så høre om i har nogle seje kvinder i jeres omgangskreds?


Indlægget et sponsoreret af V6, men holdningerne er mine egne.

(function(tcode){
var img = new Image();
img.src = ‘http’ + (location.protocol == ‘https:’ ? ‘s’ : ”) + ‘://visitanalytics.userreport.com/hit.gif?t=’ + encodeURIComponent(tcode) + ‘&rnd=’ + (new Date()).getTime();
}(‘AGD8e0c439b’));