Nogen glæder sig til at blive mor

IMG_0415
Når folk spørger hvor langt jeg er i graviditeten, er jeg begyndt at svare med hvor lang tid der er igen. For de fleste står alligevel og er helt lost når man siger uge 27. Da jeg fortalte min veninde Line at jeg var gravid, påpegende hun også at hashtags med #26+6 ingen mening gav for hende. Det gjorde det heller ikke for mig før jeg blev gravid.
Nu er der 93 dage til termin. Hvor blev de sidste 7 måneder af? Vi er flyttet fra Norge til Danmark, holdt ferie på Maldiverne, jeg har afholdt vægttabs bootcamp i Marbella, vi har sat vores hus i Silkeborg til salg, da vi gerne vil bygge nyt og så er jeg igang med at skrive bog. Måske månederne forsvandt i alt det. Jeg tripper virkelig på mine små fødder for at komme rigtig igang med babyværelset. Vi har strukket det indtil nu, da huset kan blive solgt lige pludselig, men 1 maj har vi aftalt at gå rigtigt igang med værelset. Indtil nu har jeg købt lidt hist og her, og bl.a blevet ejer af en lækker pusletaske fra Camcam. Vi mangler stadig en del, da vi mest købt pynteting. Heldigvis kan vi også arve fra vores ældre søskende, det er bestemt ikke dårligt! 🙂