13 ting jeg er afhængig af

IMG_0441
I er flere der har kommenteret at i godt kan lide de indlæg, hvor jeg fortæller lidt om mig selv og min hverdag. I den anledning har jeg lavet et lidt spøjst indlæg om ting jeg er afhængig af, eller i hvert fald helst ikke vil undvære.

1) Bikinier
Øverst har jeg placeret et billede fra december, hvor vi var på Maldiverne. Vi havde endnu ikke offentliggjort at jeg var gravid og tog derfor et ‘typisk’ gravid billede, men har faktisk aldrig vist det til nogen. Årsagen til at billedet er med her, er bikinien. Jeg har et eller andet for bikinier og søger evigt efter den perfekte! Inden vi rejste købte jeg tre, og havde tidligere på året købt tre. Sådan er det hvert år. Så nu har jeg vel en 25-30 stykker. ups!
m3
2) Redbull smager jo så godt! Det er egentlig ikke fordi jeg mangler energi, men jeg synes de smager helt fantastisk, især den lyseblå light udgave. Inden træning drikker jeg gerne en, men desværre er de ikke på listen over de bedste ting at drikke når man er gravid, så mit forbrug er nærmest ikke eksisterende i øjeblikket. Og JA det er mit eget køleskab jeg stolt viser frem på billedet haha.

3) Menthol læbepomade Hvis jeg ikke kan finde min menthol læmpepomade, kan jeg gå helt i panik. Derfor har jeg en i bilen, en i samtlige tasker, en på mit sengebord og andre finurlige steder i huset. Alle andre læbepomader tørre mine læber ud, hvilket de fleste læbestifter også gør. Hvorfor ved jeg ikke? Jeg hader tørre læber, det er slet ikke til at holde ud.

4) Tørshampoo Min frisør siger altid at jeg har meget hår på hovedet. Hvorfor kan det ikke bare være tykt? Mit hår klasker ret hurtigt sammen og bliver fladt og fedtet. Min skuffe indeholder derfor altid førstehjælp i form af tørshampoo. Er især vild med dem fra babtiste der dufter dejligt!

m1
5) Erwin Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg kunne blive SÅ glad for en hund. I mange år har jeg drømt om at få en, og da jeg fik overtalt Lasse var en glædens dag! I dag er han så stor en del af familien, at vi tager ham med over alt. I går skulle vi gøre rent i et forsamlingshus, vi har lånt til Lasses 30 års fødselsdag. Vi valgte at køre i to biler derhen, så der også var plads til Erwin. Dette på trods af at gulvvask og hundepoter ikke er en super kombination.

6) Mascara
Uden mascara ligner jeg en albino. Mine vipper er lyse og mine øjne forsvinder uden mascara. Hvor ville jeg ønske jeg var født med helt sorte vipper, det er da tusinde gange nemmere end at være afhængig af mascara.

7) Nutella
Hvorfor skal det smage så vanvittigt? Min søster har lige givet mig de tø bøtter på billedet, da hun ved jeg elsker det. Normalt har vi aldrig nutella stående, da jeg ikke kan holde fingrene fra det.

m2
8) Oplevelser På vores væg i stuen har vi en wall sticker med et verdenskort. Vi har begge rejst meget både sammen, hver for sig og før vi mødte hinanden. Oplevelser er noget at det bedste man kan få. De behøver såmænd ikke være på den anden side af jorden. Går der længe mellem jeg er afsted, begynder det et krible i mig.

9) Træningstøj Gud hvor har jeg dog meget, det er næsten pinligt. Da jeg sidste forår var i USA, måtte jeg betale for en ekstra kuffert da vi skulle hjem. Den nye kuffert var fyldt med træningstøj. Jeg tænker ofte at NU vil jeg prøve at købe mere almindeligt tøj, men af en eller anden årsag så lokker træningstøjet mere.

10) Selvbruner Jeg er ikke god til at være bleg. I mine ‘unge’ dage var jeg nok typen der brugte liiiiidt for meget selvbruner, i alt for mange lag. I dag må det gerne se naturligt ud. Jeg smører gerne kroppen en gang i ugen for ikke at blive helt gennemsigtig. De sidste år har jeg brugt en fra Vita Liberata, som er nem at arbejde med og uden parfume og kemi.

m4
11) Lasse Okay lidt kliche, men jeg skal gøre det kort. Han er mit perfekte match og godheden selv. Han udfordrer mig, giver mig kærlighed og støtter mig i alt hvad jeg foretager mig. Det er sundt at savne, derfor prioriterer vi også at få en masse oplevelser hver for sig, men jeg må indrømme at jeg savner ham når vi rejser uden hinanden.

12) Sko eller rettere sagt sneakers. Jeg er ikke typen der bare MÅ have de nyeste nye hele tiden, men kigger man på min skosamling består den næsten kun af sneakers. Til tider kan jeg blive helt i tvivl om hvilke andre typer sko, man kan gå i. Jeg er helt lost på skomoden når det ikke drejer sig om sneakers.

13) Ammepude De sidste 5 måneder har jeg været afhængig af min ammepude. Til jer der ikke ved hvad det er, så er det en pude man kan ligge baby på når man ammer, så man ikke får ondt i ryggen af at bøje sig forover. Indtil baby kommer kan man ligge den mellem benene når man sover, da babybulen gør at man ikke ligger specielt godt i de fleste stillinger. Nu er det bare sådan at resten af familien også er vilde med den. Erwin begynder ligefrem at snorke når han bruger den, og ligger i samme stilling i flere timer (hvilket han ellers ikke gør). Lasse har knas med den ene hofte (skal snart opereres), men han bruger den også meget gerne! Vi må have bestilt til hele familien 😀