Simpel kettlebell træning

k1
Som lovet har jeg fået filmet øvelserne jeg kørte den anden dag, under min kettlebell træning. Indlægget kan i læse her, hvor jeg bl.a delte mine tanker omkring træning imens man er gravid.
De fleste øvelser er forholdsvis simple og kan laves gravid eller ej. Alt efter dit niveau kan du jo justere den vægt du arbejder med. Jeg beklager at kvaliteten er super dårlig i videoen, mit kamera ligger til opladning så det måtte blive telefonen i dag, som tydeligvis filmer i en helt anden kvalitet!! Håber i kan bære over med mig denne ene gang.
I videoen er øvelserne blot vist og ikke det korrekte antal gentagelser, selve programmet kan du finde her.

Rækkefølgen på øvelserne i videoen
Kettlebell swing
Squat med kettlebell
Kettlebell swing med én arm
Dødløft med kettlebell
Kettlebell clean and press
Back step lunges med kettlebell