Vind to kasser quest bars

FullSizeRender
Yay endelig fredag! I dag har jeg glædet mig til, for jeg skal nemlig en tur til Aarhus. Først et smut forbi Aarhus Osteopati, da jeg går i et forebyggende forløb mod graviditetsgener. Jeg går rundt med nogle spændinger i min lænd, som jeg især ser frem til at få kigget på. Normalt har jeg aldrig smerter, ondt eller ting der generer, men kroppen får jo lidt sit eget liv når man er gravid. I kan læse mere om mit forløb her.
Derefter skal jeg mødes med skønne Maya, som er pigen bag bloggen Mayadroem. Der skal trænes, hygges og nydes lækkert mad. Mon ikke vi deler lidt billeder i løbet af dagen 😉

Og fordi jeg er i fredagshumør, så får i en lille konkurrence. Måske i allerede er kender Quest Bars? Jeg har længe været vild med dem. De er fyldt med protein som udelukkende stammer fra isolat-protein, de indeholder kun 1 gram sukker (som mange andre proteinbars er fyldt med), er uden kunstige sødestoffer og så er de glutenfri!
Du kan vinde to kasser (12stk banan nut muffin + 12stk Lemon cream pie), ved at kommentere nedenfor hvornår på dagen du ville elske at nuppe en proteinbar. Jeg trækker en vinder onsdag d. 23 marts.

VINDEREN ER TRUKKET – VIVI VISBY (HAR SENDT DIG EN MAIL)