Smil mere, bekymre dig mindre

IMG_9248

 I dag har jeg glædet mig til! Lasse og jeg holder begge fri fra job, vi har trænet fra morgenen af og i aften skal vi ud og spise og i biografen. Den står på tapas og Flaskepost fra P. Bare tanken om en hyggedag, gør mig i ekstra godt humør, da vi ikke har haft mange aftener sammen på det sidste. Mit humør er generelt set højt, og jeg føler mig optimistisk langt det meste af tiden.
I perioder kan man selvfølgelig have det mere svært end i andre, men her tænker jeg meget over at jeg selv styrer mine tanker. Giver det mening? Hvis jeg tænker en masse negative ting, bliver mit humør også herefter. Vi kan også allesammen have dage, hvor spejlbilledet ikke just er det skønneste, hvor vi er stressede på arbejde, eller ikke lever op til vores egne forventninger. Her tror jeg på at påvirke sin egen tankegang og sit eget humør. Prøv at smile mere og bekymre dig mindre, det virker i hvert fald for mig.

“Talking about our problems is our greatest addiction.  Break this negative habit today.  Talk about your joys, your loves, and your dreams instead.”