Det her er min søster – fit før 40

IMG_9142
Det her er min søster, hun knokler i øjeblikket røven ud af bukserne med mig som coach! Planen hedder fit før 40, som hun fylder til oktober. (Jep jeg er en efternøler med 8 og 12 års aldersforskel til mine to søskende).
For to uger siden tog hun med mig på vægttabs bootcamp i Marbella, og i bund og grund skriver jeg det her indlæg fordi hun gør mig skide stolt. Planen er at hun skal tabe sig og blive stram i farsen. Hun er allerede godt på vej med en rygrad, som jeg ærligt talt ikke troede hun ejede (sorry søs hvis du læser det!). 😉
Hun er allerede blevet mere postiv, har fået mere energi og hendes krop giver tydelig signaler på, at hun har gang i det helt rigtige. En dag snappede hun at hun havde trænet en ekstra gang, (udover de to gange i ugen vi har aftalt). I sidste uge fik jeg en snap, fra en løbetur. Da hun ud af det blå er begyndt at løbe. Og i weekenden ringede hun fordi hun sad og bestilte proteinpulver til sundere kager og pandekager. Jeg synes det er tydelige tegn på at hun får mere og mere overskud! Glæder mig til at vise jer billeder af hende til hende 40 års fødselsdag. ♥