Sundere påskeæg

Sundere påskeægSundere påskeæg
Sundere påskeæg
Sundere påskeæg
Sundere påskeægMåske i allerede er begyndt at tælle ned til påske(ferien)? Jeg er i hvert fald. Ikke at jeg har nogle vilde planer, men påsken er altid lidt hyggelig. Sidste år havde vi besøg af Lasses nevø og niece,  som vi lavede påskeægs-skattejagt med i haven. I dag har jeg leget lidt med voksen påskeæg, da jeg faldt over de sødeste små æggebakker. Opskriften er ernæringsforbedret, så indholdet af sukker er begrænset uden at gå på kompromis med smagen.
Både marcipan og chokolade er uden sukker. Nougat kan man evt. erstatte med dadler, hvis man helt vil undgå sukkeret. Jeg brugte ca. 15 minutter på at lave påskeæggene og det var super nemt. Så tag mig gerne på jeres påskeægsbilleder, hvis i selv går igang. Jeg vil elske at se hvor kreative i er!

Ingredienser 8 sundere påskeæg
300 g ISIS Marcipan
85 g ISIS Mørk Belgisk Chokolade
40-50 g Nougat
20 stk. Mandler
Lidt Frynsetørret Hindbær

Fremgangsmåde
1. Skær hver ISIS Marcipan i 8 stykker. (Skær på langs og del hvert stykke i fire)
2. Prik hul med en finger for at skabde plads til et lille stykke nougat
3. Sæt to stykker marcipan sammen og form det som et æg
4. Smelt chokoladen ved lav temperatur og vend æggene heri
5. Lig æggene på en tallerken med bagepair. Drys med hakkede mandler og frynsetørret hindbær.
6. Sæt æggene i køleskabet i minimum 30 min