Juiceglæde

IMG_9003j1IMG_9008 IMG_9004
De sidste måneder har jeg været den heldige ejer af en juicer. Lasse er vild med køkkengadgets, så vi kunne ikke leve foruden. Faktisk må jeg indrømme at jeg også er blevet ret glad for den. Især i weekenden kan jeg lide, at gøre lidt ekstra ud af min morgenmad og lave en juice til. Jeg har altid været fan af friskpresset juice, men almindelig juice på karton er bare langt fra det samme. Er der kartonjuice vil jeg hellere være fri, for det smager sjældent af det der burde være i.
Som i måske har set billeder af fra indlægget igår, var jeg på Foodexpo. Her blev jeg en smule forelsket i de farverige flaske juices fra The Food Stall. Friskpresset juice fuldstændig uden kemi og konservering, hvilket bl.a betyder at smagen er helt i top. Udover juices har de også fire varianter af ingefærshots. MUMS!
Så har du ikke en juicer derhjemme, kan jeg anbefale at prøve disse banditter! Til jer der allerede juicer på livet løs derhjemme, kan du finde to af mine favorit opskrifter her.