Træning for gravide

Processed with VSCOcam with s2 preset

Daquini Capri sportsbh, Daquini India Leggins
Nu kan jeg ikke holde det hemmeligt længere. I er nemlig mange der har efterspurgt indlæg om træning for gravide. Og faktisk er jeg ved at skrive en bog om emnet! Bogen bliver et værktøj til gravide som enten vil i form, eller holde sig fit for fight, i forbindelse med graviditet! Jeg synes der mangler information om emnet, og mange stopper med at træne da de føler sig usikre. Men det tager jo tid at skrive en bog, og derfor udkommer den først til efteråret. Indtil da kunne jeg enormt godt tænke mig, at lave en masse indlæg om træning for gravide. Derfor ville det være skønt hvis nogle af jer gravide, ville kommentere med nogle af jeres tanker omkring graviditet og træning. Er der noget der bekymrer jer? Er i i tvivl om hvilke øvelser der er gode/mindre gode for gravide? Mangler i motivation eller overskud til at træne? Er i forvirrede over om man må træne mave eller ej? ALT hvad i har på hjertet i forbindelse med kost/træning og graviditet. Det vil være en kæmpe hjælp, ikke mindst fordi jeg kan inddrage emnerne i min bog, men også fordi jeg gerne vil lave en masse spændende og brugbare indlæg på bloggen. Så skyd løs med spørgsmål, så lover jeg der kommer træningsprogrammer og guidelines retur til jer ♥